Εκλογές για ανάδειξη ΔΣ 2016-2018

Σας ενημερώνουμε ότι η εκπαιδευτική ένωση «Μιχάλης Δερτούζος» προκηρύσσει εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 15.00 το οποίο αποτελείται από πέντε τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη. Οι εκλογές θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των εργασιών του 4ου Πανελληνίου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας (http://4syn-thess2016.ekped.gr/), στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου Χαρ. Τρικούπη 26 με Καραολή & Δημητρίου 220.

Την ημέρα των εκλογών θα προηγηθεί γενική συνέλευση της εκπαιδευτικής ένωσης στην οποία θα γίνει απολογισμός των δραστηριοτήτων της ένωσης και αναφορά οικονομικού ελέγχου από την εξελεγκτική επιτροπή. Αμέσως μετά θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τα μέλη της ένωσης που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο της Θεσσαλονίκης παρακαλούνται να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση και κατόπιν να συμμετέχουν στη ψηφοφορία.

Οδηγίες για την ψηφοφορία

1) Διοικητικό συμβούλιο

Για το διοικητικό συμβούλιο μπορείτε να θέσετε από μία προτίμηση (1 σταυρός) έως δύο (2 σταυρούς).

2) Εξελεγκτική επιτροπή

Για την εξελεγκτική επιτροπή μπορείτε να θέσετε από μία προτίμηση (1 σταυρός) έως τρεις (3 σταυρούς).

3) Εφορευτική επιτροπή

Η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής θα γίνει μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης.

Η εφορευτική επιτροπή είναι τριμελής και θα γίνει μεταξύ των παρευρισκόμενων με την προϋπόθεση ότι δεν είναι υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή.

4) Τα μέλη που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν με αλληλογραφία. Στη περίπτωση αυτή εκτυπώνουν το ψηφοδέλτιο που επισυνάπτεται στο παρόν  e-mail, θέτουν τις προτιμήσεις τους και τοποθετούν το ψηφοδέλτιο σε ταχυδρομικό φάκελο χωρίς το όνομα του μέλους.

Εσωκλείουν κατόπιν το φάκελο αλληλογραφίας σε άλλο ταχυδρομικό φάκελο και τον αποστέλλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Μαυράκης Δήμος, Σωτηριάδη 8, 54248 Θεσ/νίκη μέχρι τη Δευτέρα 4/4/2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. όλα τα μέλη της ένωσής μας θεωρούνται οικονομικά τακτοποιημένα και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.

 

Ο Πρόεδρος

Μιλτιάδης Δοδοντσής

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΛΟΓΩΝ 2016

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.