Αποτελέσματα αξιολόγησης (β΄φάση)

Ολοκληρώθηκε η β΄ φάση του διαγωνισμού εκπαιδευτικών διαδικτυακών τόπων.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμμετοχές.

Κάθε δικτυακός τόπος αξιολογήθηκε από 3 αξιολογητές και η βαθμολογία προέκυψε από το Μέσο Όρο των τριών αξιολογήσεων. Δεν αξιολογήθηκαν δικτυακοί τόποι που δεν ανήκαν αμιγώς σε σχολική μονάδα. Στις αξιολογήσεις παρατηρήθηκαν αποκλίσεις μεγαλύτερες του 20% σε τρεις περιπτώσεις και έγινε επαναξιολόγηση από 4ο αξιολογητή, επομένως η αξιολόγηση θεωρείται πως ολοκληρώθηκε με μικρό ποσοστό σφάλματος.

Εξαιτίας της εξαιρετικά μικρής διαφοράς βαθμολογίας μεταξύ ορισμένων δικτυακών τόπων (μικρότερη από 0,5%), αποφασίστηκε να περάσουν στην τελική φάση 11 δικτυακοί τόποι της Πρωτοβάθμιας και 13 της Δευτεροβάθμιας (αντί 10+10).

Στην επόμενη φάση οι δικτυακοί τόποι που αναγράφονται παρακάτω θα αξιολογηθούν από 5 αξιολογητές (θα αφαιρεθεί η καλύτερη και η χειρότερη αξιολόγηση) και έτσι θα προκύψουν οι πρώτες 10 θέσεις ανά βαθμίδα.

Δεν προβλέπεται διαδικασία ενστάσεων.

Υπενθυμίζουμε πως στις 3 πρώτες θέσεις δεν θα περιλαμβάνονται δικτυακοί τόποι που βραβεύτηκαν με 1η,2η ή 3η θέση, ανεξάρτητα από τη βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν (θα λάβουν έπαινο). Η τελική τριάδα θα καθοριστεί από την 5μελή επιτροπή διαγωνισμού.

Η γ΄ φάση ξεκινάει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ (αλφαριθμητική κατάταξη)

 

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ (αλφαριθμητική κατάταξη)

1 σχόλιο στο “Αποτελέσματα αξιολόγησης (β΄φάση)

  1. Πίνγκμπακ: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΣΣΑΣ » Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.