Παράταση υποβολής εργασιών- 6ο Συνέδριο ΤΠΕ, Σύρος

Η Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε (www.e-diktyo.eu), η Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος» (www.ekped.gr), η Εκπαιδευτική Πύλη Εκπαιδευτικών Ν. Αιγαίου (www.epyna.gr) και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, Σύρος) διοργανώνει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη»,  Σύρος 6, 7, 8 Μαΐου 2011
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Μετά από πληθώρα αιτημάτων παρατείνεται η προθεσμία υποβολής εισηγήσεων ως τις 20/1.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο επισκεφτείτε τον επίσημο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου www.e-diktyo.eu.
Για τελευταίες ενημερώσεις επισκεφτείτε την Ομάδα 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ στη Σύρο του εκπαιδευτικού κοινωνικού δικτύου Η Logo στην εκπαίδευση: Μια κοινότητα πρακτικής και μάθησης (http://logogreekworld.ning.com).

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Γλέζου (kglezou@di.uoa.gr) – Σοφία Σωτηρίου (sofisot@otenet.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.