Εκλογές και Γενική Συνέλευση της Ένωσης “Μιχάλης Δερτούζος”

Αξιότιμα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών «Μιχάλης Δερτούζος»,

Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 και ώρα 18:00, στους χώρους του 14ου Λυκείου Θεσσαλονίκης [ Θ. Σοφούλη 13 & Γεωργίου Παπανδρέου, Θεσσαλονίκη, 54655 http://goo.gl/maps/OH5t ] θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση θα έχει τα παρακάτω θέματα:

  • Ανανέωση Μητρώου Μελών της Ένωσης, απόφαση για διαγραφή ανενεργών μελών.
  • Απολογισμός έργου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Οικονομικός απολογισμός
  • Προτάσεις για μελλοντικές δράσεις της Ένωσης
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές έχουν όλα τα μέλη μας (για την τρέχουσα περίοδο όλα τα μέλη μας θεωρούνται οικονομικώς τακτοποιημένα έπειτα από πρόσφατη απόφαση του ΔΣ).

Όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές καλύπτονται στο καταστατικό της Ένωσης (δείτε και http://www.ekped.gr/?page_id=8).

Ψήφος από απόσταση

Σύμφωνα με το καταστατικό μας (παρ.1η, αρθρο 16ο) “Τα μέλη του Σωματείου έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν είτε α) αυτοπροσώπως είτε δια β) αντιπροσώπου είτε (γ) δια αλληλογραφίας”.

Εφόσον επιθυμείται να ψηφίσετε δια αντιπροσώπου ή δια αλληλογραφίας θα πρέπει να εκτυπώσετε το επισυναπτόμενο ψηφοδέλτιο να το τοποθετήσετε διπλωμένο μέσα σε έναν φάκελο και τέλος να παραδώσετε το φάκελο στον αντιπρόσωπό σας ή να τον ταχυδρομήσετε μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 (σφραγίδα ταχυδρομείου) το φάκελο στη διεύθυνση:

Σαλονικίδης Ιωάννης
Μεγ. Αλεξάνδρου 19
56121, Αμπελόκηποι
Θεσσαλονίκη

Όλοι οι φάκελοι θα παραδοθούν κλειστοί την ώρα των εκλογών στην εφορευτική επιτροπή.

 Σας περιμένουμε στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος
Σαλονικίδης Ιωάννης

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ_ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ_2012

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.