Διεξαγωγή εκλογών 2016

Θεσ/νίκη 11/2/2016

Σας ενημερώνουμε ότι η εκπαιδευτική ένωση «Μιχάλης Δερτούζος» προκηρύσσει εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 και ώρα 15.00 το οποίο αποτελείται από πέντε τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη, όπως επίσης για την Εξελεγκτική Επιτροπή η οποία αποτελείται από 3 τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη.

Οι εκλογές θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των εργασιών του 4ου Πανελληνίου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας (http://4syn-thess2016.ekped.gr/).

Παρακαλούνται τα μέλη της Ένωσης που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεκτική Επιτροπή να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους με e_mail στον Δήμο Μαυράκη (dimosms@gmail.com) το αργότερο μέχρι το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016.

Την ημέρα των εκλογών θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση της εκπαιδευτικής ένωσης και αμέσως μετά θα γίνουν οι εκλογές.

Τα μέλη της ένωσης που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο της Θεσσαλονίκης παρακαλούνται να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση και κατόπιν να συμμετάσχουν στη ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη που δεν θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, μπορούν να ψηφίσουν με αλληλογραφία μέχρι την Παρασκευή 1/4/2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη διεύθυνση: Μαυράκης Δήμος, Σωτηριάδη 8, 54248 Θεσ/νίκη. Θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία μετά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. όλα τα μέλη της ένωσής μας θεωρούνται οικονομικά τακτοποιημένα και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.

Ο Πρόεδρος

Μιλτιάδης Δοδοντσής

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.